Het ontstaan van Rescued & Loved

Het idee om zelf halsbanden te maken is ontstaan door de hoge kosten van het importeren van halsbanden uit Amerika. We zaten er over te praten om het eens zelf te gaan proberen. Zelf ben ik nog geen ster met de naaimachine, maar mijn moeder daarin tegen wel! Onze eerste banden zagen er leuk uit en waren nog stevig ook. En dat laatste vinden wij het belangrijkste. Zo is eigenlijk ons idee gegroeid. Verschillende mensen vroegen wanneer we gingen verkopen en zo hebben we de stoute schoenen aangetrokken. En zo is Rescued & Loved geboren. Wie zijn wij?

 

Ik ben Brigitte, 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Delft. Ik werk bij PLUS Supermarkten, voor mijzelf in de kluswereld en help mijn vader in zijn bedrijf. Het lijkt mij al een tijd leuk om iets voor mijzelf te beginnen. Vooral iets wat ik ook thuis kan doen, zodat ik bij mijn honden kan zijn.

 

Ik ben Bea en 53 jaar. Ik werk al sinds 2000 met veel plezier bij justitie. Mijn hele leven ben ik al een ''crea Bea'' en met dit bedrijfje kan ik al mijn creativiteit er op los laten. Zo zitten we elke dag samen aan de tafel met stofjes en lintjes te creëren. En gaan we vaak samen op pad om nieuwe stofjes uit te zoeken. Onze modellen!

Lola is geadopteerd door Brigitte toen ze in Spanje op stage was. Lola is nu 9 jaar. Ze houdt van om met het vrouwtje overal mee naar toe gaan, varen, zwemmen, spelen met Fientje en van pindakaas. 

Fientje woont sinds 2016 bij ons, ze is ongeveer 3 jaar oud. Ze heeft een moeilijke start gehad, maar geniet nu volop van alle liefde en knuffels. Ze houdt van spelen, heel veel spelen met knuffels/balletjes en met Lola. En met de katten knuffelen. Ze is een echt allemans-vriendje en geliefd door iedereen. 

Tjinta is in 2009 bij ons komen wonen, ze is nu 9 jaar. Ze komt ook uit Spanje en is aangetroffen bij een restaurant waar ze rond zwierf. Ze houdt voornamelijk van lekker slapen de hele dag en koffie.